Πάρτε μία πρώτη γεύση από τις νέες δημιουργίες της Helena Kyritsi! #NEW LIFE

Εχουμε δύο ερωτήσεις για εσάς:

Παντρεύεστε μέσα στον καινούργιο χρόνο και ακόμη ψάχνετε νυφικό;

Και αυτό το νυφικό που ακόμη αναζητάτε θέλετε να είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, αλλά ταυτόχρονα να αντιπροσωπεύει τις τελευταίες τάσεις της μόδας;

Αν απαντήσατε θετικά και στις δύο ερωτήσεις, τότε σας παρακινούμε το απογεύματα της Κυριακής, 24 Ιανουαρίου, να επισκεφθείτε την μεγάλη έκθεση για το γάμο New Life ExpoWedding και να δείτε από κοντά τι έχει να σας προτείνει ο οίκος Helena Kyritsi.

Η Έλενα Κυρίτση θα παρουσιάσει τη νέα της συλλογή για το 2016, μία συλλογή πλούσια σε θηλυκές και πρωτοποριακές δημιουργίες! Η ελληνίδα σχεδιάστρια αγαπάει τις γαλλικές δαντέλες και τα κεντήματα Swarovski και έχει καταφέρει να τα εντάξει και τα δύο σε νυφικά αέρινα, φτιαγμένα με ποιοτικά και κομψά υφάσματα, όπως μετάξι, σατέν, και μουσελίνες.

Όλα της τα νυφικά φορέματα είναι υψηλής αισθητικής και οι γραμμές τους κολακεύουν οποιοδήποτε σώμα!

Και το βασικότερο, τα σχέδια της νέας συλλογής αποτελούν μόνο ένα δείγμα του τι μπορεί να δημιουργήσει για εσάς ο οίκος Helena Kyristi. Αν θέλετε να αλλάξετε κάτι και να προσθέσετε κάτι άλλο στο νυφικό που θα δείτε και θα σας αρέσει, δεν έχετε παρά να πείτε τις ιδέες σας στην δημιουργική ομάδα του οίκου και αυτή θα ράψει για εσάς ένα υπέροχο tailor made νυφικό!

Η έκθεση New Life Expowedding θα πραγματοποιηθεί στο M.E.C. Παιανίας από τις 22 έως τις 25 Ιανουαρίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπες εδώ.

Και λάβε όλα τα updates εδώ 

Για να ενημερωθείς για την Helena Kyritsi και να μάθεις που μπορείς να βρεις τις δημιουργίες της μπες εδώ!

Από την Ευαγγελία Σιγάλα

Copyright © 2024 Helena Kyritsi. All rights reserved.
Developed by Findigital
Call Now Button